ARHIVA
Objavio: smedia.rs 16.07.2012 | 10:33     Smedia preuzela: 16.07.2012 | 10:33

Emir Bekrić: Rekao sam sebi, ili ćeš da smršaš ili idi u sumo rvače

0
1105
Emir-Bekric-Rekao-sam-sebi-ili-ces-da-smrsas-ili-idi-u-sumo-rvace
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Vicešampion Evrope na 400 metara sa preponama uživa u plodovima novostečene popularnosti, ali se ipak trudi da ostane na zemlji, jer slede Olimpijske igre.Zbog toga se Emir Bekrić nije opustio posle osvojenog srebra u Helsinkiju već je nastavio sa napornim treninzima. Više od svega mladi atletičar pazi na liniju.
Atletika EP: Bekrić i Kolašinac doneli prve medalje Srbiji
Sigurno će vas nasmejati: Najgori "preponaš" u istoriji atletike VIDEO
Zavrteće vam se u glavi: Skok s motkom iz prvog lica VIDEO

- Optimalna težina mi je 87-88 kila. Sad imam toliko i super se osećam. U zimskom periodu sam znao da prebacim 90. Bio sam pravi meda. Rekao sam sebi, ili ćeš da smršaš ili idi u sumo rvače, nema ti druge - rekao je Bekrić za Novosti.

Mladi preponaš stalno pokušava da odoli "slatkim grehovima" koji su svuda oko njega. Ipak, on tvrdi da su i atletičari samo ljudi koji ponekad mogu da se prepuste uživanjima u stvarima koje su im inače zabranjene.

- Nedeljom dam sebi slobodan dan, da pojedem ili popijem nešto što ne smem. Ali u umerenim količinama. Verujem da je bezglutenska dijeta pomogla Novaku, isto kao što verujem na reč svom nutricionisti, koji mi lepo kaže: "Sine, tebi smeta to, to i to". Ishrana igra značajnu ulogu. Ako unosite lošu hranu, imaćete smeće od organizma, kad tako moram da kažem - smatra evropski viceprvak.

(Foto: Beta/AP)
comments powered by Disqus