ARHIVA
Objavio: smedia.rs 31.05.2012 | 17:20     Smedia preuzela: 31.05.2012 | 17:20

Nikolić traži novi smeštaj, Tadić ostaje na Dedinju (VIDEO)

0
1238
Nikolic-trazi-novi-smestaj-Tadic-ostaje-na-Dedinju-VIDEO
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Nisam hteo da selim Tadića sa Dedinja, jer to meni ništa ne znači, izjavio je novi predsednik Srbije Tomislav Nikolić nakon polaganja zakletve u Skupštini Srbije. Nikolić će se najverovatnije useliti u vilu koja je ranije bila rezervisana za premijera Mirka Cvetkovića, ali je on nije koristio.Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da se složio sa idejom da njegov prethodnik Boris Tadić ostane da živi u dosadašnjoj rezidenciji na Dedinju, ukoliko postane novi premijer Srbije.

Nikolić je rekao da je o tome s Tadićem razgovarao prilikom njihovog susreta pre dva dana.

"Nisam želeo da selim iz te kuće gospodina Tadića, jer to meni ništa ne znači. Ja u toj kući nikada nisam bio i neće mi kruna pasti sa glave ako na korišćenje dobijem neku drugu zgradu u Beogradu", rekao je Nikolić danas novinarima u Skupštini Srbije nakon polaganja zakletve.
Nikolić: Konsenzus o Kosovu (VIDEO)
Josipović: Na inauguraciju ako se Nikolić odrekne četništva
Tomislav Nikolić i zvanično predsednik Srbije: I Kosovo i EU (VIDEO,FOTO)

Pretpostavlja se da će Nikolić, pre svega iz bezbednosnih razloga, najverovatnije napustiti svoj stan i preseliti se u rezidenciju u Užičkoj.

Rezidencija novog predsednika biće najverovatnije vila koju je na raspolaganje dobio aktuelni premijer Mirko Cvetković, ali je nije koristio.

Nikolić je izjavio i da je ranije rekao da neće živeti u svom stanu jer je to, kako je naveo, "već tri dana problem", ne samo za njegove komšije već i za čitav kraj.

On je dodao da će poštovati zakon i da će se preseliti u neki od objekta koji Srbija ima na raspolaganju za predsednika.

(Tanjug)
FOTO:Beta
comments powered by Disqus